fb-pixel
Back to Open positions

Business Director - Julkishallinnon ja terveydenhuollon projekteihin

Tule meille!

Kiinnostaako sinua työskennellä liiketoiminnan kompleksisimpien haasteiden parissa asiakasrajapinnassa? Onko verkostoituminen ja luottamuksen rakentaminen sinulle innostavaa, kuten myös jännittävien uusien projektien rakentaminen tiimillesi? Kiinnostaako sinua olla kanssamme kehittämässä julkista sektoria ja terveydenhuoltoa? Kuvaako agile sinun työskentelytapasi? Lue lisää roolista ja projekteista ja hae paikkaa julkishallinnon ja terveydenhuollon tiimistämme.

Mitä rooli pitää sisällään

Business Directorina Futuricen tiimissä tehtävääsi kuuluu kehittää ja johtaa asiakassuhteita sekä edistää myyntitoimintaa julkisella sektorilla ja terveydenhuollon alalla. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan kehittäminen ja aktiivinen myyntityö nykyisille ja uusille asiakkaille, projektien seuranta sekä kokonaisvaltainen vastuu asiakkuuksien, projektien ja tiimien hyvinvoinnista ja menestyksestä. Asiantuntijatiimimme on aina suurin voimavaramme ja tukee sinua asiakassuhteiden kehittämisessä yhteistyössä.

Asiakkaamme ovat julkisen sektorin ja terveysalan yrityksiä Suomessa. Autamme heitä löytämään uusia tapoja menestyä ja sopeutua nopeasti muuttuvaan digitaaliseen toimintaympäristöön. Keskeisenä tiimin jäsenenä odotamme sinun ymmärtävän teknologiaa ja sitä, mitä vaaditaan vaativien digitaalisten alustojen, tuotteiden ja palveluiden rakentamiseen asiakkaalle. Kokemus projektien johtamisesta on myös hyödyllistä, joko projektipäällikkönä, scrum-masterina tai tuoteomistajana.

Työskentelemme joustavasti hybridinä ja kotitoimistosi sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, Kampissa. Projektien osalta työskentely sovitaan asiakaskohtaisesti. Osa projekteista painottuu etätyöskentelyyn ja toisaalta työ voi edellyttää jonkin verran satunnaista läsnätyötä asiakasorganisaatioissa.Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Menestysresepti tässä roolissa

Roolissa menestymisessä sinua auttaa:

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta julkiselta sektorilta, kuten valtionhallinnosta, kunnista ja kaupungeista, liikenteestä tai terveydenhuollosta.
  • Useiden vuosien kokemus asiakassuhteiden kehittämisestä ja johtamisesta sekä yrityksen myyntitoiminnan edistämisestä ohjelmisokehitys-yrityksessä
  • Useiden vuosien kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja kokemus konsultointiliiketoiminnan myynnistä
  • Toimialatuntemus digitaalisten palveluiden rakentamisesta
  • Kokemusta konsultointialalta
  • Kokemusta tiimien johtamisesta ja valmentamisesta
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on tärkeää, että ajattelutapasi sopii Futuricen kulttuuriin ja organisaatioon, ja että sinulla on aito uteliaisuus jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Tämä ei tarkoita, että me kaikki olisimme samanlaisia. Päinvastoin - haluamme tuoda erilaista ajattelua saman pöydän ääreen. Organisaatiomme sopii sinulle, mikäli näet sopivasi itseohjautuvaan verkosto-organisaatioon, jossa teemme paljon yhteistyötä eri yksiköiden välillä ja verkostoituminen organisaation sisällä auttaa rakentamaan omaa vaikuttavuutta omastsa roolista käsin. Työkulttuurissamme arvostamme vapautta ja vastuuta ja keskinäistä luottamusta.

Tuleva tiimisi odottaa sinua

Public & Health- yksikkömme palvelee asiakkaitamme eri julkisen sektorin aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, hallinto, koulutus, kaupungit ja muut julkiset palvelut. Tiimimme tehtävänä on auttaa julkista sektoria tuottavuuden ja vaikuttavuuden kasvattamisessa. Teemme muutosta dataa ja uutta teknologiaa hyödyntäen, toiminnan uudelleenmuotoiluun yhdistäen. Johdamme muutosta yksilötasolta koko yhteisöjen ja julkisten organisaatioiden tasolle käytännönläheisesti. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia vaikuttaa ja jättää jälkesi julkisten organisaatioiden ja palveluiden kehittämiseen - eli todella vaikuttaa meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään!

Public & Health tiimissämme on lähes 70 ammattilaista, ja yhdistämme laajan joukon asiantuntemusta ja kattavan tietämyksen julkisesta sektorista. Pystyt omilla teoillasi vaikuttamaan siihen, miten toimimme, sillä kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme ja siksi arvostamme myös rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia.

Mitä tarjoamme sinulle

Meillä Futuricella asetamme ihmisen etusijalle ja uskomme, että tyytyväiset ihmiset ovat avain loistaviin projekteihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä motivoituneimpien ja monitaitoisimpien osaajien kanssa teknologian, suunnittelun ja strategian alalla. Tulet saamaan inspiraatiota ja tukea koko matkasi aikana, sillä pyrimme olemaan urasi Ultimate Learning Platform ja tarjota mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä ammattilaisena. Meillä on monipuolinen asiakasportfolio, mikä näkyy projektien ja asiakkuuksien laaja-alaisuutena: ratkomme asiakkaidemme kanssa hyvin erilaisia haasteita ja teemme sen teknologia-agnostisesti, valiten parhaiten sopivat työkalut suhteessa tarpeeseen ja organisaatioon. Tämä tarkoittaa sinulle elämäsi tilaisuutta seurata laajentaa osaamistasi.

Rekrytointiprosessista

Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta mahdollisuudelta ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, lähetä meille hakemuksesi! Hakemuslomakkeemme on helppo ja nopea: sinun tarvitsee vain syöttää yhteystietosi ja ladata liitteet. Olisi hienoa nähdä CV:si sekä muutama rivi itsestäsi ja siitä, miksi haluat liittyä Futuricen tiimiin ja tulla kehittämään kanssamme julkista sektoria. Voit myös lisätä linkkejä LinkedIn-profiiliisi sekä jakaa muita hakemukseen liittyviä liitteitä.

Tiimimme on suurimmaksi osaksi lomalla heinäkuussa, joten haastattelut menevät elokuulle. Ensimmäisessä haastatteluvaiheeseessa tutustumme toisiimme, sinun uratarinaasi ja kerromme lisää arjesta Futuricella. Tämän jälkeen käymme syvällisemmän keskustelun potentiaalisten tulevien kollegojesi kanssa, jossa pureudutaan tarkemmin ammattitaitoosi. Haastatteluprosessiin kuuluu myös pieni case-tehtävä myöhemmissä haastatteluvaiheissa.

Palkkauksesta

Palkkaukseen liittyvät yksityiskohdat käydään läpi yksityiskohtaisesti rekrytointiprosessin aikana. Palkkaviitekehyksemme on suunniteltu tarjoamaan erilaisia uratasoja, jotka perustuvat kolmeen tekijään: taidot, vastuut ja roolin vaikuttavuus. Olemme omistautuneet luomaan yhdenvertaisen ja tukevan työympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan sekä tulla paremmiksi versioiksi itsestään.

Ensimmäisellä haastattelukierroksella keskustelemme tämän tehtävän palkkahaarukasta. Tarjoamme kiinteää palkkaa, johon sisältyy mahdollisuus suoritusperusteisiin bonuksiin ja lisäetuihin.

Olemme Futurice, tuloksiin keskittynyt digitaalisen muutoksen tekijä.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan merkittävimmät ongelmansa ja löytämään tapoja vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Meillä on uniikki organisaatiokulttuuri ja vahvat arvot: luottamus, läpinäkyvyys, välittäminen ja jatkuva kehittyminen. Yhteisömme on loistava alusta kehittymiselle ja tarjoamme kattavat oppimis- ja kouluttautumismahdollisuudet, mahdollistaen ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun kaikille. Toimintaamme ohjaa selkeät monimuotoisuustavoitteet ja eettiset toimintaperiaatteet. Meillä saat inspiraatiota erilaisista näkökulmista: jokainen futuricelainen yksilöllisellä tarinallaan tuo oman jälkensä monimuotoiseen kulttuuriimme.

Vuonna 2000 perustetussa yrityksessämme työskentelee noin 800 monipuolisista taustoista ponnistavaa asiantuntijaa yli 60:stä eri maasta. Juuremme ovat Pohjoismaissa, asenteemme globaali ja toimimme ympäri Eurooppaa.

Join us!

Contact us

  • Portrait of Katja Metsola
    Katja Metsola